Hosting & Joomla design

CMS

ZumIT heeft al de nodige jaren ervaring met het opzetten van websites met het Content Management System Joomla. Deze omgeving is eenvoudig te beheren. Diverse modules kunnen gebruikt worden om functionaliteit aan de website toe te voegen. Denk hierbij aan een webshop, contactformulier of slideshows. Tijdens de beginfase zal afgestemd worden wat de wensen zijn en welke additionele modules hiervoor nodig zijn.

Layout

Naast de techniek zorgt ZumIT ook voor een mooie layout voor de pagina's. Met behulp van de juiste software kunnen kleuren, vormen, indeling naar uw wens gezet worden. Nadat een basis vormgeving gemaakt is, kan gezamelijk de laatste aanpassingen uitgevoerd worden, zodat de vormgeving helemaal naar uw wens is.

Security

Door de jaren van ervaring met Joomla, heeft ZumIT als extra beveiliging een eigen component ontwikkeld. Dit component zorgt voor de bewaking van updates voor de diverse extra modules en componenten en zorgt voor een integriteitscontrole van de bestanden binnen de website. Hiermee wordt de kans op het hacken van de website stukken kleiner en kan het tevens snel gedetecteerd worden. De dagelijkse backups kunnen dan snel weer teruggezet worden en zal het evt. gat ook snel gedicht worden.